Bodø/Glimt mot til

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier. 14 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Bodo Glimt Til Cupfinalen Norges Fotballforbund

Jeg tror vi får en fotballens festdag vi ikke har sett maken til på flere år 150522 2109 150522 2109.

. Den tradisjonen startet i 1995. Forferdelig dømming Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Laget har beholdt storscorer Kristian Fardal Opseth og kommer fra en sesong der de scoret 83 mål og vant 1divisjon med 16 poeng ned til Start og 19 poeng ned til Ranheim som rykket opp via.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Aasmund Bjørkan har gitt fra seg hovedtreneransvaret til assistenten Kjetil Knudsen. Alessandra Tarantino AP NTB Foto.

Allerede neste uke er det klart for årets første runde i cupen hvor Glimt møter Rana på Nye Sagbakken. 14 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Gratis inngang opplyser Glimt på Twitter.

BodøGlimt mener en video skal frikjenne Kjetil Knutsen for den fysiske konfrontasjonen som oppsto etter kampen mot Roma på. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. BodøGlimt møter Junkeren til treningskamp.

BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. J-feltet har satt opp bussavgang turretur BodøMo i Rana på det som blir sesongens første cupkamp mot Rana.

Et skadeskutt Glimt-lag skal spille en spontan treningskamp mot IK Junkeren klokken 1700 fredag. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Krevende uke for Glimt.

Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Roma viser klasse i den andre kvartfinalekampen mot BodøGlimt i conferenceligaen.

Italienerne leder 3-0 til pause og styrer mot avansement til semifinalen. Dette var også den gangen Tromsøs trener Harald Aabrekk filmet en skade etter et ublidt møte med Glimts fysio. José Mourinhos Roma hade rest till Bodø på torsdagskvällen för att spela i nordvästra Norge mot BodøGlimt i Conference League.

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. 14 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Glimt mot TIL på 16. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Mai 2022 2001 Oppdatert 16.

BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion. BodøGlimt og Tromsø møtes alltid 16. Nicolò Zaniolo har scoret to ganger før pause for Roma mot BodøGlimt.

SNN-tribunen er åpen for publikum. 1 day agoGlimt-spillerne har lagt bak seg en meget krevende arbeidsuke. I dag spiller han fra start mot gamleklubben.

160522 1701 160522 1701. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot. Vi skulle trene klokken 1630 uansett så for. Steinar Nilsen 217.

Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. 13 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og. I forbindelse med kampen arrangere J-feltet felles busstur til Rana for Glimt-supporterne i Bodø og omegn.

Mats Torbergsen NTB. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Mats Torbergsen NTB.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. BodøGlimt som förra säsongen vann högstaligan skrev norsk fotbollshistoria genom att slå. Nå er de klar for fotballfest på Aspmyra.

ITromsø har pratet med flere tidligere TIL-spillere om deres forventninger til mandagens storkamp. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot.

Mats Torbergsen NTB. 17 hours agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. Da møttes lagene på Aspmyra og Tromsø vant 2-1.

Glimt-spillerne har lagt bak seg en. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. 12 hours agoJoel Mvuka utlignet til 1-1 på overtid og reddet ett poeng for Bodøglimt hjemme mot Tromsø i Eliteserien mandag.

I 2018 skal BodøGlimt pusse tennene med de beste i klassen. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. 14 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

BodøGlimt sliter mot Roma ligger under 0-3 til pause. Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. Mai så lenge lagene er i samme divisjon.

Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. 22 hours agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på fotballens festdag 16.

13 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter

Heroiske Bodo Glimt Slo Roma Igjen Abc Nyheter

Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt

Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra

Bodo Glimt A Video Proves Roma Goalkeeping Trainer Attacked Our Coach Football Italia